SİİRT / MERKEZ - İHSAN SÜREYYA SIRMA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

Diyanet yetkilileri tarafından Okulumuz öğrencilerine "Dergi" hediye edildi.

Mrt

Öğrencilerimiz Taha ve Furkan Tenis branşında İl 3.sü  olmuşlardır. Kendilerini kutlar, Başarılarının devamını dilerim.

Mrt

8. sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (deneme) uygulandı; değerlendirme yapılarak sonuçları öğrenci ve velilere bildirildi.

Mrt

Millî ve manevi değerler kapsamında Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı, başta olmak üzere şühedayı anma programları kapsamında Öğrencilerimizce Kuran-ı Kerim hatmi indirildi.

Mrt

Tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Meslek dersi öğretmenlerince  haftanın ayet ve hadisi panolarda veya LCD ekranlar ile hafta boyunca gösterildi.

Ock

Okulumuzda Öğretmenler Günü Etkinliği kapsamında   Değerli Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladık.

Haz

Genç Kâşifler müze ile yerinde eğitim ve Kadim Şehirler Mukaddes Mekânlar etkinlik uygulama kılavuzları doğrultusunda müze, tarihi mekân, sanat galerisi, doğal varlık gezileri düzenlenir. Gezilen mekânlar ile ilgili öğrencilerin hikâye, deneme, makale, masal, mektup, günlük, anı, biyografi, eleştiri, sohbet, gezi yazısı vb. yazmaları desteklendi.

May

Rehberlik servisi tarafından motivasyon videoları paylaşıldı.

May

Meslek dersleri kazanım testleri ile öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyini tespit etmek amacıyla Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.

May

Okul içerisindeki iki sınıf ve okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulur ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete ulaşımları sağlandı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan, Dost Kitaplar/Kitap Dostları Okuyan 7'ler projesi kapsamında en az yedi kitap okuma takımının oluşturuldu.Ayrıca, öğrenci ve öğretmenlerin etkin bir şekilde kullanabileceği, erişimi kolay, güncel ve özgün kütüphaneler kuruldu. Kütüphaneleri, öğrencilerin aktif olarak kullanmalarını sağlayacak teşvik programları düzenlendi.

Mrt

İnsan yetiştirme sanatına başlayan öğretmenlerimizin eğitim haytaları;dikilen fidan kadar uzun ,yetiştirdikleri öğrencileri de meyve misali olsun İnşallah

Mrt

Dini gün ve gecelerde okul içi-dışı günün anlam ve önemini belirten programların yapılması sağlandı.