SİİRT / MERKEZ - İHSAN SÜREYYA SIRMA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Tem

Okulumuz İhsan Süreyya Sırma Anadolu İmam Hatip Lisesi 9-10 ve 11. sınıf  ve İmam Hatip Ortaokulu 5-6-7 ve 8. Kayıtları başlamıştır.

Ara

Bir okul için her şeyi yaptığınızı düşünebilirsiniz. Eğer okulunuzun bir kütüphanesi yoksa, hiçbir şey yapmış sayılmazsınız.Bu düşünce ile yola çıkarak okulumuza güzel bir kütüphane kurduk.Yardımlarından dolayı Emeği geçen herkese teşekkürler..

Ağu

Okulumuz bünyesinde İmam Hatip Ortaokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında açılmıştır.

Ağu

İdareci,Öğretmen,Öğrenci ve Velileri ile bütünleşik ortak akıl yürüten bir yönetim anlayışıyla ve okulumuz için mesai gözetmeksizin canla başla çalışan dinamik eğitim kadromuzla eğitim ve öğretime tüm hızımızla devam ederken sizleri de aramızda görmek isteriz.

Haz

Okulumuz İhsan Süreyya Sırma Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde İmam Hatip Ortaokulu açılmıştır.5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz için her kademede öğrenci alınacaktır.  Deneyimli öğretmen kadromuz ve kaliteli eğitim ortamımıza  öğrencileri bekliyoruz.

Ders Ortamı