SİİRT / MERKEZ - İHSAN SÜREYYA SIRMA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

Okul müdürleri eğitim içeriğini ve uygulamalarını izlemek ve değerlendirmek, öğretim birlikteliğini sağlamak amacıyla derslere girer, öğretmenler arasında tecrübe ve deneyimlerin paylaşılması sağlanır.

Mrt

Akademik başarıyı artırma çalışmaları; LGS ve YKS hazırlık çalışmaları, destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), etkili rehberlik ve kariyer planlama, Hedef 2022 çalışmaları, Akademik Destek Programı (ADEP), Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli hakkında Rehberlik öğretmeni tarafından bilgi verildi.

Mrt

Her öğrencinin bir fidanı olsun çalışması yapılarak okul bahçesindeki uygun yerlere fidan dikildi.

Mrt

Öğrencilerin akademik başarılarını tespit etmeye yönelik okul bazında, ulusal ve uluslararası düzeyde ölçme ve değerlendirme çalışmaları yapılarak gerekli stratejiler geliştirilir ve uygulanır.Okulda öğrencilerimize yönelik olarak uygulanan Seviye Tespit Sınavı ile eksik oldukları noktaları görerek bunları gidermeleri noktasında Öğretmenlerimizden destek alındı.

Ock

dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi ve web sitelerinin incelenmesi yapıldı.

Ock

Okulumuz Mescidi Personelimiz ve Öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır.

Ock

Futsal Takımımız İlimizde yapılan müsabakalarda okulumuzu en güzel şekilde temsil ettiler.

Ock

Ortaokul Öğrencilerimiz ile Spor Malzemeleri üretme etkinliği yapıldı.

Ock

Ortaokul 5. Sınıf Öğrencilerimiz ile Kitap Okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Recep YILDIRIM Düzenlenen Okul Spor Müsabakalarında  Boks alanında İl 1.olmuştur.

Ock

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Güvenlik Eğitimi Semineri verildi.

Ara

Okulumuz Öğrencilerinden Salih ANT Ezan Okuma Yarışmasında Siirt 3.olmuştur.Öğrencimizi göstermiş olduğu başarısından ötürü tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Öğrencilerinden Hamza ŞAHİN Hafızlık  Yarışmasında Siirt 2.olmuştur.Öğrencimizi göstermiş olduğu başarısından ötürü tebrik ederiz.